Image Alt

Vrienden worden

Wanneer je vriend van het Streekbierenhuis wordt, maak jij als eerste kennis met ons nieuwe seizoensgebonden assortiment. Bij de start van elk seizoen ontvang je een bierpakket met daarin 10 bijzondere bieren, passend bij het seizoen wat komen gaat.

Het pakket bestaat uit vijf verschillende streekbieren, afkomstig van vijf verschillende, kleinschalige brouwerijen. Elk bier tref je twee maal aan, zodat je het pakket ook samen kan drinken en de smaakervaring kan delen. Wij zorgen voor een mooie smaakopbouw en uiteraard ook voor informatie over de biertrend van het seizoen, de gekozen brouwerijen en geselecteerde bieren.

 

Hoe werkt het?

Bij de start van elk seizoen ontvang je een streekbierenpakket voor het seizoen dat voor de deur staat. Dat betekent dat je rond de 21e van de maanden maart, juni, september en december een pakket van ons ontvangt. Deze wordt netjes bij je thuisbezorgd.

Middels automatische incasso brengen wij per seizoen het pakket in rekening. Het bedrag incasseren wij aan het begin van de maanden maart, juni, september en december. Voor dit bedrag ontvang je dus 4x per jaar een bierpakket met daarin 10 bijzondere bieren, passend bij het seizoen.

Vrienden worden?

Vul dan bijgevoegd vriendenverzoek in en stuur deze naar ons op!

Contact