Maak iemand vriend en ontvang je eigen streekbieren glas!
Image Alt

Meld een vriend aan!

Wat is een Vriend van Streekbierenhuis?

Wanneer je een vriend van het Streekbierenhuis wordt, maak jij als eerste kennis met ons nieuwe seizoensgebonden assortiment. Bij de start van elk seizoen ontvang je een bierpakket met daarin 10 bijzondere bieren, passend bij het seizoen wat komen gaat.

Het pakket bestaat uit vijf verschillende streekbieren, afkomstig van vijf verschillende, kleinschalige brouwerijen. Elk bier tref je twee maal aan, zodat je het pakket ook samen kan drinken en de smaakervaring kan delen. Wij zorgen voor een mooie smaakopbouw en uiteraard ook voor informatie over de biertrend van het seizoen, de gekozen brouwerijen en geselecteerde bieren.

 

HOE WERKT HET?

Bij de start van elk seizoen ontvangt de aangemelde persoon een streekbierenpakket voor het seizoen dat voor de deur staat. Dat betekent dat diegene rond de 21e van de maanden maart, juni, september en december een pakket van ons ontvangt. Deze wordt netjes thuisbezorgd.

Middels automatische incasso brengen wij per seizoen € 32,50 in rekening. Het bedrag incasseren wij aan het begin van de maanden maart, juni, september en december. Voor dit bedrag ontvang diegene dus 4x per jaar een bierpakket met daarin 10 bijzondere bieren, passend bij het seizoen. Hierna wordt ook het mooie Streekbierenhuis glas bij jou thuisbezorgd!

 

VRIENDEN MAKEN?

Vul dan bijgevoegd vriendenverzoek in en stuur deze naar ons op!