Maak iemand vriend en ontvang je eigen streekbieren glas!
Image Alt

Geef als cadeau

WIL JE IEMAND LATEN GENIETEN VAN HEERLIJKE STREEKBIEREN?

Bij de start van HET seizoen ontvangt de persoon die je hieronder opgeeft een bierpakket met daarin 10 bijzondere bieren, passend bij het seizoen wat komen gaat.

Het pakket bestaat uit vijf verschillende streekbieren, afkomstig van vijf verschillende, kleinschalige brouwerijen. Elk bier tref je twee maal aan, zodat je het pakket ook samen kan drinken en de smaakervaring kan delen (Je kunt er ook gewoon 2x van genieten). Wij zorgen voor een mooie smaakopbouw en uiteraard ook voor informatie over de biertrend van het seizoen, de gekozen brouwerijen en geselecteerde bieren.

 

HOE WERKT HET?

Bij aankoop ontvangt de aangemelde persoon een streekbierenpakket voor het seizoen dat voor de deur staat. Dat betekent dat diegene rond de 21e van de maanden maart, juni, september en/of december een pakket van ons ontvangt. Deze wordt netjes thuisbezorgd.

Middels automatische incasso brengen wij voor het cadeau € 32,50 in rekening. Het bedrag incasseren wij direct. Voor dit bedrag ontvangt de gelukkige dus een bierpakket met daarin 10 bijzondere bieren, passend bij het seizoen. Een mooi cadeau voor de echte bier fijnproever!

 

CADEAU GEVEN?

Vul dan bijgevoegd vriendenverzoek in en stuur deze naar ons op!

Geef hier je eigen IBAN aan!
Schrijf hier, als je dat wilt, nog een persoonlijk bericht! Dit zullen we bij het pakket instoppen!